0

total: € 0,00

0

total: € 0,00

Ekobo Bambino Kid set Seas

71708

Ekobo Bambino Kid set Seas

Ekobo Bambino Kid set Seas

  • prijs: € 25,00
  • voorraad: Ja
  • levertijd: 1-2 werkdagen

Lief, handig en duurzaam! Dat is dit mooie 4-delige kinderservies gemaakt van bamboe en geïllustreerd met plantaardig soja-inkt. De leuke illustraties zijn er in 2 varianten: Seas en Trees. Aan jou de keus!

Het servies bestaat uit een bord, kommetje, beker en lepel. Allemaal geschikt voor kinderhandjes en het kan nog tegen een stootje ook. Een dagje naar het strand of weekje op de camping? Deze set kan gewoon mee!

De set wordt verkocht in een leuke giftbox zodat je het als een mooi en verantwoord kadootje kunt geven. De poëtische, geometrische illustraties zijn van de hand van de Ierse kunstenaar Derry Dillon.

Met de keuze voor dit verantwoorde bamboe kinderservies heb je een uitstekend alternatief voor het vele plastic dat in de wereld komt! De set is gemaakt van FSC-gecertificeerd bamboe en 100% voedselveilig melanine. Bbamboe is een natuurproduct dat razendsnel aangroeit en waarvoor geen ongewenste houtkap nodig is. Natuurlijk is dit duurzame setje kinderservies ook veilig in gebruik; het bevat geen schadelijke stoffen. En voor het gemak kan het gewoon in de vaatwasser (bovenste rek).

Let wel op: de bamboeproducten van EKOBO zijn sterk en duurzaam maar kunnen wel breken. Valt het op de grond dan kan er een scherfje afbreken. We raden ouderlijk toezicht bij kinderen onder de 3 jaar daarom sterk aan.

aantal:
specificaties

De volgende specificaties zijn van toepassing op dit product:


Materiaal: 
Bamboe, bevat geen schadelijke stoffen zoals BPA, PVC of Phtalaten 
Vaatwasser: 
Geschikt voor de vaatwasser 
Afmeting: 
18x18xh9 

Dit product heeftde volgende accessoires: