0

total: € 0,00

0

total: € 0,00

4SmallOnes Blog

Blogs van 4SmallOnes voor jou en jouw baby en peuter. Informatief over slabbetjes, duurzame producten en slimme, innovatieve items. Handige en leuke info dus voor elk jong gezin!

Blog - de leukste, duurzame kraamcadeaus!

Leuke én duurzame kraamcadeaus

Ga jij binnenkort op kraamvisite? Dan neem je natuurlijk een kraamcadeautje mee! Misschien wil je wel een verantwoord cadeau geven; iets dat duurzaam en dus veilig voor de baby is, het milieu niet belast en lang meegaat. En natuurlijk ook nog gewoon leuk is.


Blog - Slabben voor nieuwe kleertjes

Zo houd je de nieuwe kleertjes voor het voorjaar mooi schoon!

Na een ijzig koude week gaat het toch binnenkort echt gebeuren; het wordt voorjaar!! De dikke jasjes, warme truitjes en donkere broeken kunnen nu bijna opgeborgen worden. Heb jij al de eerste kleertjes voor het voorjaar uitgezocht? Als je net als wij niet kunt wachten op weer aangename temperaturen en vrolijke, dunnere kleding ben je vast ook b


Blog - speen van boom tot baby

Natuurlijk wil je het beste voor jouw baby, dat spreekt voor zich. En met Hevea kies je niet alleen voor kwaliteitsproducten voor jouw baby, je kiest ook voor een milieuvriendelijk product dat bijdraagt aan een betere wereld. Zoals de Hevea speen; gemaakt van natuurrubber van de Hevea-boom (Braziliaanse rubberboom) die niet het milieu belast en zelfs bijdraagt aan de CO2-reductie. Zo maak je met deze speen jouw baby dus dubbelblij; nu én later!