0

total: € 0,00

0

total: € 0,00

HEVEA glazen drinkfles (240 ml)

HEVEA glazen drinkfles (240 ml)

De nieuwe, grotere HEVEA glazen drinkfles (240 ml)

voor de echt hongerige baby’s

Al een aantal jaren verkoopt HEVEA de glazen zuigfles van 120 ml (4oz). Een favoriet onder jonge ouders maar ook een fles die niet groot genoeg bleek voor de echt hongerige baby’s. Dus op verzoek van al die ouders met kindjes die meer wilden drinken is er nu de nieuwe, grotere HEVEA glazen zuigfles 240 ml (8 oz).

Duo-verpakking

De nieuwe, grotere HEVEA glazen zuigfles is goed voor 240 ml voeding. Het wordt geleverd in een duo-verpakking samen met een speen van natuurrubber, witte schroefdop en lekvrije dop per fles.

Kind- en milieuvriendelijk

Net als z’n kleine broertje is ook deze grotere fles gemaakt van hitte- en thermisch schokbestendig borosilicaatglas uit Duitsland. De zuigflessen zijn van een strak design met het mooie HEVEA-logo. Vanzelfsprekend is dit gedaan met kind- en milieuvriendelijke verf.

Sterke, duurzame en veilige spenen

De spenen bij deze flessen zijn 2x mediumflow voor 3 – 24 maanden. Ze zijn van 100% natuurrubber en bevatten geen schadelijke stoffen, plastic, BPA, Phtalaten en PVC. En net als de andere HEVEA-spenen zijn ook deze zacht, hygiënisch, duurzaam en sterk genoeg om het bijten van baby’s die tandjes krijgen, te weerstaan. De los verkrijgbare spenen van HEVEA passen uiteraard ook op deze zuigflessen.

Mooie uitbreiding van het HEVEA-assortiment, ook voor jouw winkel?

Met deze uitbreiding van het HEVEA-assortiment hebben we nu een zuigfles van 120 ml en 240 ml. Een mooie set dus voor jouw winkel waarmee je zowel jonge ouders als hun baby’s veel plezier kunt doen. Immers, ook deze nieuwe glazen zuigfles is veilig, milieuvriendelijk en uiterst duurzaam.