0

total: € 0,00

0

total: € 0,00

Blog - Slabben voor nieuwe kleertjes

Blog - Slabben voor nieuwe kleertjes

Zo houd je de nieuwe kleertjes voor het voorjaar mooi schoon!

Na een ijzig koude week gaat het toch binnenkort echt gebeuren; het wordt voorjaar!! De dikke jasjes, warme truitjes en donkere broeken kunnen nu bijna opgeborgen worden. Heb jij al de eerste kleertjes voor het voorjaar uitgezocht? Als je net als wij niet kunt wachten op weer aangename temperaturen en vrolijke, dunnere kleding ben je vast ook benieuwd hoe je die kleding net zo fris en fruitig houdt als ze nu nog in de kast liggen.


Fijne vlekken…

Of jouw kindje nog een jaar moet worden of al een drukke peuter is die door het huis en de tuin scharrelt, allemaal weten ze op hun kleren binnen no-time een nieuwe print te maken. Vrolijk worteltjes-oranje, fris gras-groen of fijne vlekken van de gele en paarse krokussen. Het klinkt heel leuk maar dat is het natuurlijk niet.


Slabben tegen vocht en vlekken

Kruipen, spelen, eten, drinken, knutselen, verven of kliederen, wat jouw kindje ook doet, de meeste kleding is binnen de korte keren vies. Wil je dat voorkomen? Dan zorg je dat je goede slabben in huis hebt. Slabben die vocht en vlekken tegenhouden, comfortabel zitten en gemakkelijk schoon te maken zijn.


Neopreen slabben

Natuurlijk wil je geen suffe slab. Je kiest mooie kleding en daar horen ook mooie slabben bij. Goede slabben dus met leuke prints, in leuke kleuren die ook nog goed zijn. Dat soort slabben wilden wij een paar jaar terug toen we een goed merk zochten om te kunnen verkopen. En dat merk werd Bibetta. De slabben van Bibetta worden niet voor niets de beste slabben genoemd. Ze zijn namelijk gemaakt van neopreen, het materiaal dat ook voor wetsuits wordt gebruikt. Ze zijn dus heel zacht, houden vocht goed tegen en zijn zo schoon te maken. En het handigste van alles is dat je de onderkant makkelijk omvouwt tot een bakje waarin kruimels opgevangen kunnen worden of waarin je wat rozijntjes of stukjes koek legt zodat ze het kunnen eten terwijl ze lekker doorgaan met spelen.


Slabben, ook voor fashionista’s!

Van Bibetta verkopen we verschillende soorten slabben; de mouwslab voor de serieuze kliederaars en de gewone slab die dus ongewoon goed is. Elke slab is er in tal van kleuren en met heel verschillende prints. En ben jij een echte fashionista? Dan zorg je dat de slab natuurlijk goed matcht met de outfit!

Nieuwe trendy kleurtjes en dessins

Voor het nieuwe seizoen hebben wij het assortiment slabben weer uitgebreid met trendy kleuren en dessins. Nieuwsgierig? Kijk dan snel in onze webshop.